Soul Body Fusion

Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig en volkomen is afgestemd op het Licht van je ziel?

Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we zijn vaak niet bij machte om haar hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leiden ons leven met ons licht half aan. Het gebeurt vaak dat de frequenties van ziel en lichaam niet op elkaar afgestemd zijn door de trauma’s van het leven, misbruik en teleurstellingen. Dit kan ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen benemen.

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je goddelijk Licht volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht, om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven, steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde…

SFB werkt doordat: Een goede verbinding tussen een lichaam en ziel “natuurlijk”is en er is sprake van resonantie, de hoge frequentie van de ziel kan blokkades en trauma’s oplossen.

Hoeveel sessies

Bij een Soul Body Fusion sessie bepaalt de Ziel van de ontvanger wat er gebeurt. Het gaat om 3 sessies. Iedere sessie duurt 2x 10 minuten met een pauze van 5 minuten. De 2e sessie een week na de 1e. De 3e sessie 3 weken na de 1e. Dus 3 sessies in 3 weken.

www.JonetteCrowley.com , www.soulbodyfusion.nl