Urim-Code Energetische Stoel

De Urim- Code is een energetische stoel met een sterk werkende Lichtmatrix. Deze stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades te reguleren, inzichten te krijgen in vaak oude belastende patronen op fysiek en zielsniveau en je helende vermogen te activeren. In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar. De Licht-matrix van de Urim- Code zorgt ervoor dat eventuele ‘zieke’cellen weer gaan communiceren met de gezonde cellen, zo ontvangen zij weer de juiste helende informatie die nodig is voor een zelfhelingsproces. Ziekte is een verstoring in de communicatie tussen de cellen met alle gevolgen van dien. De zieke cellen gedragen zich asociaal. Pas als zij weer de verbinding aangaan met de gezonde cellen, is heling mogelijk.

De werking van de energetische stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren op meerdere manieren. De Licht-matrix van de Urim-Code stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt. Je krijgt dat aan energie wat je op dat moment nodig hebt en aankan. De Urim-Code heeft invloed op de lichtkracht van het elektromagnetisch lichaam( aura), op alle energiebanen, op de nadi’s, meridianen, organen, de trillingsfrequenties van het lichaam en de communicatie van alle cellen.

De licht-matrix signaleert de aanwezige onbalans en werkt daarop in. De meeste mensen merken dit direct, al heeft iedereen zijn eigen unieke beleving. Soms bij het eerste gebruik, soms later. Geen enkele ervaring is hetzelfde. Wanneer een onbalans zich nog aan het ontwikkelen is en nog niet tot grote ontregeling heeft geleid, is het effect van de stoel meestal direct merkbaar. Bij gevorderde celschade en blokkades, zo blijkt uit metingen, treedt allereerst een verlichtend, verzachtend en inzichtelijk effect op en zal, bij regelmatig gebruik, steeds meer stabilisatie en regeneratie kunnen plaatsvinden. Reacties kunnen soms hevig zijn, maar verdwijnen meestal na 10 minuten. Soms voel je weinig tot niets, ook dit is mogelijk. Het werken op de verfijnde lichaamsenergie en energiebanen is niet voor iedereen voelbaar.

De Lijst met lichamelijke aandoeningen waarbij URIM-CODE ingezet kan worden is groot. Resultaten worden gemeld bij chronische vermoeidheid, rugklachten, blokkades van energieёn, wegvloeien van spanningen, slapeloosheid, reuma, hoofdpijn, pijnklachten enz. Natuurlijk is een genezingsproces ook afhankelijk van andere factoren: goede voeding, een positieve geesteshouding, vertrouwen in je zelfgenezend vermogen, opbouwende gedachten, voldoende ontspanning. URIM-Code gaat een “samenwerking” aan met de gebruiker, met zijn vibratiepatronen op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel niveau.

Wat kun je ervaren?

Weet dat de Urim-Code je laat voelen dat er blokkades kunnen zijn.Fysieke reacties zijn dan ook mogelijk. Ze zijn echter tijdelijk. Reacties die kunnen plaatsvinden zijn: lichte hoofdpijn, misselijkheid, sensaties in het lichaam(warmte, koude gevoelens, tintelingen),  moeheid, hartkloppingen,oude pijnklachten kunnen even oplichten, emotioneel voelen, sensaties in je hoofd. Ze kunnen nooit kwaad, het is enkel de activering van je eigen zelfhelend vermogen of harmonisatie op celniveau dat je voelt. Het hele systeem wordt opgeschoond. Je kunt ook tijdelijk weinig tot niets voelen. De Urim-Code is er voor iedereen, jong en oud.

Fysieke werking:

Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten. Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid. Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem. Vitalisering. Harmonisering. Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden.

Energetisch:

Diepgaande energetische reiniging, energiebanen worden schoongemaakt. Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding. Trillingsfrequentie gaat omhoog. Verwijdering van negatieve energetische codes, implantaten en entiteiten.

Spiritueel:

Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei. Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde, de goddelijke moeder en het hart van de kosmos ervaren. Het ervaren van nieuwe dimensies waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn ontstaat. Reizen in tijd en ruimte.

reikipraktijkmooieziel.nl. De Urim-Code is afkomstig van Monique Timmers.